Traditionel dansk mad på restaurant i Ribe

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Traditionel dansk mad på restaurant i Ribe

Det er hyggeligt og rart at tage i byen og spise på en god restaurant. Heri kan de færreste nok erklære sig uenige. Langt de fleste mennesker nyder at læne sig tilbage og lade sig servicere af dygtige tjenere, som bringer smukt anrettet mad på lækkert service – og som fjerner dette igen, når måltidet er til ende.

Når man ind imellem spiser ude, slipper man for både indkøb, madlavning, oprydning og den trælse opvask. Dette betyder, at man på langt mere afslappet vis kan nyde den gode mad og hinandens selskab. Derfor bør alle familier og par unde sig selv og hinanden en rigtig god restaurant oplevelse i ny og næ. Ikke blot på grund af den professionelt tilberedte mad, de velsmagende vine eller det dygtige serverings personale, men også for samværets skyld. Man kan hurtigt få ny inspiration til samtale emner og passiar, når man befinder sig i andre end de vante rammer.

Restaurant Backhaus – en dansk spise restaurant i Ribe

I Jyllands ældste by, nemlig den smukke og idylliske købstad Ribe, finder du en af de flottest bevarede historiske bymidter i Danmark. I dette kvarter ligger en del fredede huse, som er restaureret og istandsat med fuld respekt for deres historiske værdi og udtryk. I en af disse gamle bygninger finder du Restaurant Backhaus – måske Ribes bedste danske restaurant.

Som gæst på Backhaus kan du forvente engageret og personlig betjening fra medlemmer af den professionelle tjener stab, som gør deres ypperste for at give dig og dine ledsagere en mindeværdig og hyggelig restaurant oplevelse. Du kan på Backhaus vælge mellem diverse kendte og elskede retter fra det danske køkken. Menu kortet består fortrinsvis af traditionel dansk mad så som for eksempel mørbrad bøffer, wiener schnitzel og pariser bøf.

Du kan se hele kortet, og bestille bord på Backhaus, på backhaus-ribe.dk/

Flere nyheder