Tør du bestille en fodboldrejse til Barcelona nu?

01 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Nu hvor verden endelig er ved at åbne op igen, kan det være, at du drømmer om at komme ud at rejse. Det kan være, at du længe gerne har villet på en fodboldtur til FC Barcelona. Men tør du nu også at arrangere sådan en? Hvad nu hvis der kommer en tredje bølge, som mange snakker om? 

For at være på den sikre side er det en god ide, at du booker din fodboldrejse gennem et professionelt bureau. Det kan for eksempel være fodboldpakker.dk. De har stor erfaring i at booke fodboldrejser og har derfor også taget højde for, hvis der skulle være ændringer i Coronasituationen. Derfor er det også en del af alle deres pakker, at du får fuld refusion, hvis du på grund af coronarestriktioner ikke kan komme af sted alligevel. Det gør, at du med ro i maven kan bestille en fodboldrejse til den by, du drømmer om. 

Hvad får du ellers, når du bestiller med fodboldpakker.dk?

Udover at du får billetter til kampen og en forsikring mod corona, sørger fodboldpakker.dk også for fly, hotel, adgang til en lounge, hvor du kan købe mad og drikke under kampen, forsikring i forbindelse med aflysning af kampen og en folder til seværdigheder i byen. Du får altså rigtig meget for dine penge, når du rejser med dem. 

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige pakker, når du tager til Barcelona. Du kan vælge en fuld pakke eller en premium pakke. Du får alt det ovennævnte i begge pakker, forskellen på de to er, hvilket hotel du kommer til at bo på. Hvis du gerne vil bo på et lidt bedre hotel, skal du vælge premiumpakken. Hotellet, du får med den fulde pakke, er dog også et behageligt hotel i en god kvalitet, der er bare skruet lidt mere op for luksussen, når du vælger premium. 

Flere Nyheder