Tjek specielt efter denne éne ting i din truck!

Der er mange ting, man skal være på vagt med, når man kører truck, og det meste kan man da også læse sig til i ma

Der er mange ting, man skal være på vagt med, når man kører truck, og det meste kan man da også læse sig til i manualen og lære på uddannelserne, så det vil vi ikke kede dig med at gentage for dig.

Men der er nok specielt én ting, som det ikke er til at læse sig frem til i nogle brochurer, guider eller lignende, og måske får man det kun kort forklaret i forbifarten, for den slags kommer nemlig ofte an på specifikke sæsoner, hvornår det er mest grelt.

Og lige for tiden med den politiske situation er den virkelig gal.

Det strømmer nemlig til med flygtninge sydfra, der søger en bedre tilværelse i Vesten og specielt Norden, og når de først er kommet hertil, er det svært for Danmark at komme af med dem igen grundet internationale regler.

Så som truckfører skal man lige holde øje med noget specielt, hvis man for eksempel transporterer gods sydfra og videre op nordpå.

Du har måske læst lidt om det i andre artikler, hvordan man skal tjekke efter i ens containere, ladgods, vogntog og videre, men faktisk i ens egen truck kan de gemme sig, hvis man ikke er påpasselig.

De er ofte ikke til nogen harme, da de bare gerne vil transporteres gratis, og derfor forsøger de at gemme sig bedst muligt, når ingen kigger, og specielt om natten er der gode betingelser for at snige sig ombord i selv trucken.

Er man derfor ude at gå en tur, ryge en smøg eller inde at få noget at spise, så husk ved hver genkomst til trucken, at du lige tjekker efter både inde i kabinen og udenfor, om nogle ulovlige personager skulle have hægtet sig på.

De øger kun faren for dem selv for at blive slået ihjel ved kørsel, så du gør dem en tjeneste ved at fjerne dem.

Skulle du lede efter aggregater af den brugte slags til truck-branchen, så kan du søge her https://www.protruck.dk/brugte-maskiner/brugte-gaffeltruck-stablere-rech-truck-terminaltraktorer-sakselifte-lifte-sidelaessere-fejemaskiner/

 

COMMENTS

Seneste kommentarer