Sådan undgår du at skulle lufte ud hver dag

04 oktober 2021
Steffen Hansen

Det kan være irriterende at være nødsaget til at skulle lufte ud hver dag. Det kan være, at man ikke er særlig meget hjemme, eller blot har nogle rum, som man ikke bruger så ofte. Hvis man står i denne situation, så er der nogle forholdsregler man kan tage, så man slipper for at lufte ud særlig ofte. Læs med herunder, hvis du vil høre om, hvordan du kan undgå det.

Få en luftrenser

Hvis det er et enkelt rum det drejer sig om, så er den nemmeste løsning at købe en luftrenser. En luftrenser er lavet til at filtrere luft igennem et filter, så det får fjernet ildelugt, dårlige partikler, og sikrer at luftkvaliteten i et rum er høj. Derudover kan den advare, hvis luften bliver så dårlig i et rum, at man er nødsaget til at åbne vinduet lidt.

De nye luftrensere kan kobles til en app, så man får en advarsel, hvis der trænger til at blive luftet ud i lokalet den står i.

Få et ventilationsanlæg

Er det mere end et rum, så anbefaler vi, at man får installeret et ventilationsanlæg i sin bolig. Dette skyldes, at man derved kan få lavet ventilationsskakter, som gør det muligt at få ventilationen koblet til alle rum på samme tid. Kort fortalt, så betyder det altså, at man kan få en “luftrenser” installeret i alle rum på samme tid.

Et ventilationsanlæg kan også komme med et filter, som gør det muligt at fjerne ildelugt, dårlige partikler og sikre at luftkvaliteten er høj. Det skifter altså ikke kun luften ud, men sørger også for, at det bliver filtreret på vejen. Det er dog vigtigt, at man husker at skifte filteret en gang i mellem, hvor ofte det skal gøres afhænger af filtertype, og det kan du læse meget mere om hos billigfilter.dk.

Flere Nyheder