Maling af hus – for den optimale beskyttelse af dit træværk

26 april 2019
Astrid Pedersen
Maling af hus - for den optimale beskyttelse af dit træværk

Bor du i hus, er du sikkert udmærket klar over, at denne boform kræver en del mere vedligeholdelse end en standard lejlighed. Ud over de indvendige vedligeholdelsesopgaver, er der de udvendige – og disse er langt mere opmærksomhedskrævende, da de udvendige dele af en ejendom er langt mere udsatte end de indvendige.

Maling af hus – gavl, vinduesrammer, udhæng og meget andet

En del af huset er sandsynligvis lavet af træ. De fleste huse har vinduesrammer af træ, og mange huse er forsynet med trægavl. Ditte udvendige træværk har brug for pleje og beskyttelse, hvis det skal holde sig smukt og sundt. Og derfor er det vigtigt, at de mindst én gang om året bliver malet med træbeskyttelse

Maling af udvendigt træværk

Er du i besiddelse af et hus med have, er der sikkert også udvendigt træværk i denne i form af hegn, stakit, redskabsskur, carport eller et legehus. Samtlige typer træværk, som står ude hele året, er udsat for vejr og vind, solens skarpe stråler, silende regn og vinterens frost – og har således brug for beskyttende pleje mindst én gang på årlig basis. Ellers risikerer træværket at udvikle råd eller svamp – eller blot lide så stor skade på træets struktur, at det ikke står til at redde. Skal du alligevel have malet det udvendige træværk på dit hus, er det således en god idé at få gjort det øvrige træværk klar til at modstå de varierende danske vejrlig.

Malerkanonen kan hjælpe dig med såvel maling af hus som med beskyttelse af alt træværk, som befinder sig på din ejendom. Med udgangspunkt i træværkets beskaffenhed og generelle sundheds tilstand, kan Malerkanonen rådgive dig med hensyn til behandling af dit udvendige træværk, således at det får den pleje, det har brug for – og kan holde sig smukt og stærkt i lang tid indtil næste behandling.

Læs mere på https://malerkanonen.dk/maling-af-hus/ 

Flere nyheder