Lækker og velsmagende mad ud af huset fra dansk cateringfirma

04 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Mangler du en god leverandør af festmad til den helt særlige anledning? Så kan du altid kontakte Kokken & Jomfruen vedrørende levering af mad ud af huset.

Hvilke typer mad ud af huset kan jeg bestille hos Kokken & Jomfruen?

Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i mange forskellige former for mad ud af huset. Det populære cateringfirma leverer både til fester og receptioner samt frokostordninger landet over.

Når du bestiller mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan du være sikker på at maden er tilberedt på grundlag af råvarer i top kvalitet. Og det uanset hvilken type catering du ønsker.

Bestil retterne til festmiddagen hos Kokken & Jomfruen

Du kan for eksempel med stor fordel vælge at lade Kokken & Jomfruen levere maden til familiens store julefrokost. Hvis du står for at skulle afholde en sådan sammenkomst, og der kommer meget mere end ti gæster, vil det være svært for dig at kokkerere samtlige retter til det store gilde.

Ikke alene vil du komme til at stå i køkkenet i flere dage op til begivenheden. Du vil også få et problem med at opbevare såvel råvarer som færdig tilberedte anretninger på forsvarlig vis.

Vælger du i stedet at få lun leverpostej, frikadeller med surt, diverse silderetter og fiskefileter, kyllingelår, flæskesteg med rødkål, finker og øvrige retter samt tilbehør leveret af Kokken & Jomfruen slipper du for såvel det hårde arbejde som for besværet med opbevaring. Og du kan være sikker på at maden er frisk tilberedt når den leveres ved din hoveddør til den aftalte tid.

Der ud over kan Kokken & Jomfruen tilbyde faste menuer til din festmiddag i forbindelse med fejring af eksempelvis konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag. Og er du ikke så meget til det formelle kan du i stedet vælge en lækker buffet ud af huset.

Du kan finde den helt rigtige mad ud af huset til netop din fest hos Kokken & Jomfruen – læs mere på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder