Lad din tandlæge hjælpe med at bevare dit flotte smil

10 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er det længe siden du sidst har været til tandlæge – måske så længe at du har glemt hvornår det var? Så bør du skynde dig at booke tid til behandling, og sørge for fremover at besøge tandlægen mindst en gang om året.

Hvorfor er det nødvendigt med et til to årlige tandlæge besøg?

Måske synes du at det er spild af tid – og ikke mindst penge ud af vinduet – at besøge tandlægen en eller to gange om året. Men faktisk vil du kunne spare dig selv for såvel dyre som tidskrævende og smertefulde behandlinger hvis du passer dine tandlæge besøg.

Disse giver nemlig din tandlæge mulighed for at foregribe begivenhedernes gang således at de værste sygdomme og lidelser i tænder og tandkød kan forebygges. Og så får du samtidig en lækker tandrensning oven i købet.

image

Hvor finder jeg min lokale tandlæge i Vallensbæk?

Hvis du leder efter en tandlægeklinik nær din bopæl i Vallensbæk eller omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Mille Kjær. Hos Tandlæge Mille Kjær er du garanteret en top professionel tandbehandling tilrettelagt efter dine ønsker og behov.

Klinikken er centralt placeret på Strandvejen i Vallensbæk, i gå afstand fra offentlig transport og med gode parkerings forhold tæt på. Du vil i selve klinikken blive budt velkommen af tandlæge, tandplejere og klinikassistenter som står klar til at give dig den mest kompetente tandbehandling.

Når du sætter dig til rette i tandlæge stolen hos Tandlæge Mille Kjær og gaber op kan du være helt sikker på at dine tænder og dit tandkød får den grundigste undersøgelse og ditto rensning. Du vil gå fra klinikken med skinnende tænder og frisk ånde. Og du vil kunne sove roligt om natten i tryg forvisning m at dine tænder er i de bedste hænder.

Du kan altid booke en tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Mille Kjær via klinikkens hjemmeside milletand.dk

Flere Nyheder