Indretning af ens varebil afhænger af, hvad man skal bruge den til

11 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er virkelig skønt at have sådan en varebil, man kan bruge i ens firma, som kan køre rundt og gøre reklame for ens firma med logo, specifikke farver, et slogan og måske en maskot også.

Men nu skal bilen jo ikke bare ligge og køre rundt som et reklameskilt: den skulle gerne være i brug som det, den er beregnet til.

Det kan være alt fra, at man har en TV-inspektionsbil, der skal kontrollere kloakken, at man er en bestemt håndværker, der skal ud at arbejde; at man bruge den som en sendevogn for en TV-udsendelse, eller man måske bruger den som en budbil.

Af den grund kan du nok regne ud, at man ikke bare kan smide alt det, man skal bruge i den, ind i den uden omtanke, for man skal gerne have indrettet bilen, så den passer til ens behov, og det afhænger netop af, hvad man agter at benytte den til.

Tilpas din varebil efter, hvad du forventer at bruge den til

Nu vil vi ikke gennemgå alle eksemplerne, vi har nævnt, eller komme med flere, men vi kan tage et par frem for at vise, hvad vi egentlig mener med det praktiske i at indrette ens varebil efter behovene.

Er det som en budbil, så er der nok meget smart, at der er godt med rummelig plads, så man kan stable de pakker, kasser med videre, så man selv kan bestemme placeringen.

Men hvis man nu er håndværker, så vil man gerne kunne finde ens udstyr hurtigt, end at det ligger spredt på gulvet.

Således kan man spænde det op på væggen, som lignede det en mindre udgave af ens garage derhjemme.

Så kan man sætte et gitter op bag chaufføren, så vedkommende eventuelt ikke får disse ting i baghovedet, når man pakker den eller bremser hårdt op.

I andre tilfælde skal bilen måske have noget fast udstyr, som skal installeres i den.

Du kan få hjælp til meget af det via: https://midtjysk-autoindretning.dk/ 

Flere Nyheder