Gulvafslibning i Glostrup? Få hjælp fra en professionel håndværker

04 januar 2019
Astrid Pedersen
Gulvafslibning i Glostrup? Få hjælp fra en professionel håndværker

Går du i overvejelser omkring at erstatte det gamle trægulv i dit hjem med et nyt og moderne gulv i beton, mikro cement eller epoxy? Så bør du træde et skridt tilbage i overvejelserne og tage med i betragtning, at dit trægulv måske er et af de største aktiver, din bolig besidder. Et originalt, intakt trægulv er en væsentlig faktor i forhold til salg af bolig. Lige nu er beton gulve måske moderne, og det er muligt, at et klik parket eller linoleum gulv er nemmere at vedligeholde – men modeluner kommer og går, og træ vil altid være det ultimativt bedste materiale, når det handler om gulvbelægning.

Et trægulv skaber varme, hygge og personlighed i et rum, er en fryd at betræde, og bliver sjældent lige så fodkoldt som et gulv af sten eller syntetiske materialer. Og selv om dit trægulv fremstår lidt nusset og flosset i kanten, er det langt fra sikkert, at skaden er så stor, som du måske antager. I langt de fleste tilfælde er slitagen overfladisk, og kan klares med en grundig gulvafslibning.

Kan mit slidte trægulv virkelig blive pænt igen?

Det korte svar er ja – forudsat at gulvet ellers er intakt. Er der ikke store skader på træværket, vil en gulvafslibning være fuldt ud tilstrækkeligt til at genskabe det smukke, ensartede udseende og den strålende overflade. De skader, du ser, og som får gulvet til at fremstå grimt og snusket, er nemlig kun overfladiske skønhedspletter, bestående af skjolder, misfarvning fra solfalming, og grimme, grå plamager af nedtrådt skidt og støv. En gulvafslibning, som højst fjerner de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade, vil sagtens kunne få bugt med de skæmmende slidspor og misfarvninger samt ridser og skrammer.

Hos Gulvkanonen.dk kan du altid få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning, udført af faglærte håndværkere med mange års erfaring.

Flere nyheder