Glæd dit barn med en smart køjeseng

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når børneværelset skal indrettes til barnet som skal have eget værelse og egen seng skal du ud og finde møbler til dette værelse. Og her kan du med stor fordel vælge en smart og plads besparende køjeseng.

Hygge og sjov i en køjeseng

De fleste børn synes det er både sjovt og trygt at kunne komme højt til vejrs ved sengetid. Derfor kan du med stor fordel indrette enebarnets værelse med køjeseng.

Selv om der ikke er en mindre bror eller søster til at fylde underkøjen ud tjener denne alligevel et formål. Den kan nemlig bruges når barnet har sin bedste ven eller veninde på besøg til overnatning – eller hvis barnet af den ene eller den anden grund har behov for at sove tæt på gulvet i ny og næ, for eksempel i forbindelse med sygdom.

image

Underkøjen kan også bruges til leg og hygge i dagtimerne, hvis overkøjen er reserveret til nattesøvnen. Når barnet bliver lidt større kan du med fordel fjerne sengen fra den nederste køje, og i stedet indrette et lille lege eller arbejdsværelse.

Barnet vil elske den lille hule som kan bruges til leg eller lektielæsning. Og du kan altid bruge den overskydende madras til at lægge på gulvet når barnet får overnattende gæster.

Hvor køber jeg en god og solid køjeseng?

Påtænker du således at indrette dit barns værelse med en køjeseng bør du se dig rigtig godt for i forbindelse med indkøb af en sådan.

En køjeseng skal være både solid og stabil så du ikke risikerer at den enten vælter eller braser sammen. Derfor bør du udelukkende vælge køjesenge fra anerkendte brands, og fra en troværdig dansk forhandler. På den måde kan du nemlig være sikker på at barnets nye køjeseng lever op til samtlige krav om sikkerhed og kvalitet.

Klik ind og find de bedste køjesenge på littlehugs.dk

Flere Nyheder