Find din lokale maler i Randers

22 december 2020
Astrid Pedersen

Er du i gang med at planlægge en fremtidig renovering af dit hus eller af din lejlighed? Så har du brug for kontakt til dygtige håndværkere i dit lokalområde. Du skal sandsynligvis bruge autoriserede fagfolk så som VVSere eller elektrikere såvel som tømrere, snedkere, murere og gulvmænd.

Til at sætte kronen på værket oven på istandsættelsen kan du med fordel hyre et professionelt malerfirma. Med hjælp fra dygtige malere kan du opnå et langt flottere og mere holdbart resultat end hvis du selv skulle varetage opgaven på egen hånd. Og er du bosiddende i Randers eller omegn kan du med fordel vælge det velrenommerede lokale malerfirma Fruerlunds Malerfirma.

Hvem er Fruerlunds Malerfirma?

Fruerlunds Malerfirma er dit lokale malerfirma i Randers. Hos Fruerlunds Malerfirma er du garanteret en lydhør og professionel behandling som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer.

Når du vælger Fruerlunds Malerfirma som dit malerfirma i forbindelse med en renovering eller når du skal have frisket stuer og værelser op kan du forvente et stykke professionelt malerarbejde udført af dygtige faglærte håndværkere. Fruerlunds Malerfirma benytter sig nemlig udelukkende af professionelle fagpersoner med passion for deres arbejde og masser af erfaring.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Fruerlunds Malerfirma som gerne rykker ud når du skal have malet en enkelt væg i din bolig og lige så gerne påtager sig større maler opgaver i forbindelse med entreprise eller nybyggeri.

Blandt Fruerlunds Malerfirmas kunder finder du såvel private bolig ejere som store bolig foreninger, erhvervs virksomheder og offentlige institutioner. Fruerlunds Malerfirma er medlem af Danske Malermestre og dermed omfattet af Malermestres Garantiordning. Dette er din garanti for et stykke vel udført malerarbejde som er både smukt og holdbart.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på professionelt udført malerarbejde kan du altid kontakte Fruerlunds Malerfirma via hjemmesiden fruerlunds.dk.

Flere Nyheder