Find den rette vikar i Frederikshavn

02 november 2021
Astrid Pedersen

Som indehaver af en virksomhed med speciale inden for håndværk oplever du sikkert fra tid til anden at få en kontrakt som kræver mere mandskab end du umiddelbart kan stille til rådighed.

I stedet for at sige nej tak til en sådan arbejdsopgave er det oplagt at hyre en vikar, som kan hjælpe det eksisterende tema med at løse opgaven. På den måde kan du optjene et godt ry i branchen som en der får arbejdet gjort. Og ved at hyre en vikar kan du måske endda få et prospekt til en ny blivende medarbejder.

Hvordan ansætter jeg en vikar?

Proceduren i forbindelse med rekruttering og ansættelse af en midlertidig vikar adskiller sig ikke synderligt fra en normal ansættelses procedure.

Du skal oprette en job annonce, og selv gennemgå de indkomne ansøgninger. Du skal udvælge et antal kandidater til samtale og sende afslag til dem du vælger fra.

Du skal afholde job samtaler, og finde ud af hvilke kandidater som egner sig bedst til stillingen. Og til slut skal du udvælge netop den ansøger som du vurderer passer bedst ind i dit team. Og som kan varetage de pågældende arbejdsopgaver.

Lad et vikarbureau forestå rekrutteringen af din nye vikar

Dette kan virke som en meget omfattende og omstændelig opgave i og med at det blot handler om en projekt ansættelse på tidsbegrænsede vilkår.

Derfor vælger mange virksomheder i samme situation at overlade rekrutterings processen til et vikarbureau. Hos et vikarbureau vil der allerede findes en emne bank fyldt med velegnede kandidater inden for alle brancher. Vikarbureauet vil sørge for at udvælge de kandidater som sendes videre til dig.

Udvælgelsen sker på baggrund af en grundig forudgående screening af hver enkelt vikar. Og dit vikarbureau vil sørge for at matche vikarens faglige kvalifikationer op imod stillingen.

DK Vikarservice ApS er dit vikarbureau i Frederikshavn – læs mere på dkvikarservice.dk.

Flere Nyheder