Find den bedste el-installatør i Næstved

12 marts 2021
Astrid Pedersen

Er du boligejer, har du selv ansvaret for at vedligeholde dine faste el installationer i boligen. Og derfor bør du kende din lokale el-installatør.

Hvorfor skal jeg bruge El Og Teknik ApS som min el-installatør i Næstved?

Hvis du leder efter en dygtig autoriseret elektriker eller el-installatør i Næstved kan du med fordel vælge El Og Teknik ApS. El Og Teknik ApS er en sammenslutning af tre velrenommerede installatør og teknik virksomheder på Sydsjælland nemlig A&O Carstensen, El-Firmaet Lodal og Tappernøje El. Tilsammen har de tre virksomheder mange års erfaring med løsning af såvel større og mindre el opgaver for både private bolig ejere og offentlige institutioner, erhvervs virksomheder, landbrug og industri samt bygherrer i området.

Med El Og Teknik ApS som din el-installatør er du sikret elektriker arbejde i top kvalitet uanset opgavens omfang og karakter. Ingen opgave er for stor eller for lille for de dygtige teknikere og installatører hos El Og Teknik ApS. El Og Teknik ApS hjælper lige så gerne når du skal have trukket et enkelt kabel som når du skal have planlagt og projekteret moderne el installationer i forbindelse med en større entreprise.

Du kan hos El Og Teknik ApS få hjælp til renovering af eksisterende el installationer i din bolig, eller til implementering af nye installationer. Og El Og Teknik ApS er fuldt ud kvalificerede til at levere professionel CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) eller IBI (Intelligente Bygnings-installationer) som styrer, regulerer og overvåger alle de tekniske installationer i boligen.

Skal du have opsat og installeret en ny luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe kan El Og Teknik ApS også hjælpe dig således at du fremadrettet kan spare formuer på din varmeregning.

Du kan læse mere, og kontakte El Og Teknik ApS for en uforpligtende snak om dine behov for elektriker arbejde, på eogt.dk.

Flere Nyheder