Få hjælp til renovering af køækken eller bad hos din lokale vvs\’er

24 oktober 2019
Astrid Pedersen
Få hjælp til renovering af køækken eller bad hos din lokale vvs\'er

Når dit hjem skal forskønnes, er det ikke altid nok med en klat maling hist og her. Du kan få brug for at gå i dybden med renoveringen – og i den forbindelse har du brug for fagfolk som for eksempel vvs’ere til at løse bestemte typer opgaver.

Badeværelset – husets måske vigtigste rum

Vi mennesker tilbringer en stor del af vor vågne tid på badeværelset – og den tid vi tilbringer i dette rum, skal helst være af god kvalitet. Derfor er det vigtigt, at badeværelset fungerer som det skal, og lever op til moderne standarder.

Hos Uglebjerg VVS finder du dygtige håndværkere, som er specialister i badeværelser og i alle de vvs opgaver, som knytter sig til dette rum. Uanset om du skal have flyttet eller oprettet et afløb, fjernet en radiator, lagt gulvvarme ind eller have installeret et nyt toilet, kan Uglebjerg VVS hjælpe dig med et fordelagtigt tilbud på vvs arbejde i dit badeværelse.

Renovering af køkkenet

Er det køkkenet, som står for tur, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af de udførte vvs opgaver. Skal du have installeret en ny opvaskemaskine, er det vigtigt at denne virker med det samme – og skal du have flyttet afløbet, fordi opvaskemaskinen skal stå et andet sted, er det vigtigt, at denne opgave udføres på reglementeret vis.

Du bør kontakte din vvs’er allerede tidligt i processen for at få ham eller hende med på råd. Vvs’eren kan rådgive om hvorledes rørlægning, udsugning og andre relevante installationer skal udføres for det optimale resultat. Uglebjerg VVS kan hjælpe med at optimere vvs installationerne i dit køkken, når dette skal renoveres.

Energi optimering og installation af varme anlæg

Skal din bolig tilsluttes fjernvarme, eller skal det gamle fyr eller de dyre elektriske radiatorer skrottes til fordel for en moderne og effektiv varmepumpe? Så hjælper Uglebjerg VVS også gerne. Uglebjerg VVS er eksperter i rådgivning omkring energi optimering – du kan læse mere om vvs i Slagelse på hjemmesiden uglebjergvvs.dk

Flere nyheder