Få hjælp til dit næste store byggeri

31 august 2021
Steffen Hansen

Står du overfor et stor byggeprojekt, man har ikke evnerne eller overskuddet til at skulle stå for det hele selv. Så kan du alliere dig med en ekspert i entrepriseret, som kan rådgive dig på de fleste områder. Ved at alliere dig med en ekspert, undgår du at falde i eventuelle fælder, eller glemme vigtige aspekter der kan forsinke byggeriet, eller helt stoppe det. Vil du være med om hvordan du finder en rådgiver i enterpriseret, så læs med i denne artikel.

Mangler og forsinkelser

Kommer du ud for at dit byggeri bliver ramt af forsinkelser, eller er der opgaver der i princippet er løst, men er fyldt mangler, så kan en ekspert i enterpriseret hjælpe dig til at finde ud hvordan du står, ud for et lovmæssigt synspunkt, og hvad du kan gøre ved det. Hvis din ekspert har møderet, kan de også repræsentere dig i en eventuel rets- eller voldgifts sag, og sikrer du får den type erstatning som du er berettiget til.

Forligshandling

Det kan også være at du oplever uenigheder mellem dig og din entreprenør, der i sidste ende fører til et søgsmål. I sådan et tilfælde skal du selvfølgelig have en advokat der kan repræsentere dig i retten, men også en der er ekspert i at forhandle forlig på plads. Det kan være at du selv bærer noget af skylden og dermed risikerer at hænge på hele regningen. Her kan din advokat være med til at forhandle et forlig på plads, til glæde for alle parter.

Sådan finder du en ekspert i entrepriseret

Den bedste metode til at finde en ekspert i entreprise ret er, enten at forhøre dig i dit netværk, eller bede din advokat om at finde eller anbefale en, eller finde en selv ved at gå på internettet. Du kan også læse mere her: http://www.kromann-nielsen.com/fagomrader/entreprise 

Flere Nyheder