Få et nyt badekar på 4 timer

30 september 2021
Astrid Pedersen

Elsker du spa oplevelser, og er du en rigtig vandhund? Så er du sikkert ked af at du ikke kan bruge det gamle skrammede og misfarvede badekar som står i dit badekar. Men hjælpen er nær – og du behøver ikke at skifte badekarret ud. Det kan nemlig sagtens blive smukt og skinnende igen.

Hvordan kan mit badekar komme til at skinne igen?

Med hjælp fra en erfaren badekarsmaler kan du faktisk få et nyt badekar på 4 timer. Det er nemlig den tid det tager at udføre en såkaldt reemaljering.

Ved en reemaljering forstås en proces som indebærer oprensning og slibning af badekarrets inderside samt påføre ny emalje. Denne proces minder en del om en autolakering – en opgave du aldrig selv ville påtage dig med i stedet overlade til en professionel autolakerer.

På samme måde bør du aldrig selv kaste dig ud i at udføre en reemaljering, men lade en dygtig badekarsmaler med det rette professionelle håndelag og ditto udstyr om at varetage dette arbejde.

Dermed er du sikret det smukkeste resultat i form af et holdbart badekar med en stærk og skinnende emalje – et badekar som faktisk står som nyt. Og du vil kunne glæde dig over dit smukke badekar i mange år fremover.

Hvem kan hjælp mig med reemaljering af mit gamle badekar?

Er du bosiddende i det københavnske kan du få hjælp til renovering af dit badekar hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har mange års erfaring med at reemaljere badekar, fliser, klinker, håndvaske og lignende.

Når du vælger Emaljespecialisten til opgaven med reemaljering af dit badekar er du sikret det smukkeste og mest ensartede resultat, og et badekar som kan danne rammen om dine hyggelige hjemmespa aftener langt ind i fremtiden.

Du kan læse meget mere om Emaljespecialisten, og få et godt tilbud på istandsættelse af dit badekar, på Emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder