Få de bedste truck løsninger hos dansk leverandør

04 marts 2020
Astrid Pedersen
Få de bedste truck løsninger hos dansk leverandør

Har din virksomhed brug for maskinel til eksempelvis håndtering af svært gods eller af interne lager leverancer på paller, kan du med fordel opsøge din lokale leverandør af udstyr til logistik og transport. Centralt beliggende i Ringsted på Sjælland finder du ProTruck A/S, som bestemt er et besøg værd i den sammenhæng.

Hvem er ProTruck A/S?

ProTruck A/S er førende dansk leverandør af gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere. Når du handler med ProTruck A/S, kan du vælge og vrage i et stort og velassorteret udvalg af maskinel, lige fra små el-drevne palleløftere til motor gaffeltrucks og store containertruck. Du kan selvfølgelig også erhverve dig diverse reservedele og ekstra udstyr til gaffeltrucks, lige som ProTruck A/S også er leveringsdygtig i komplette logistik løsninger, særligt skræddersyet til netop dig.

Som kunde hos ProTruck A/S vil du opleve en service minded og professionel betjening, som først og fremmest tager udgangspunkt i dine ønsker og din virksomheds behov. ProTruck A/S yder selvfølgelig kompetent rådgivning og vejledning baseret på det muliges kunst, således at i sammen kan finde den mest hensigtsmæssige og formåls tjenlige løsning.

Hvad tilbyder ProTruck A/S?

Hos ProTruck A/S finder du såvel nye som brugte maskiner i høj kvalitet. Når du køber maskiner til gods håndtering, lagerdrift og intern transport hos ProTruck A/S, er du sikker på at få maskinel af utroligt høj kvalitet og standard. ProTruck A/S forhandler maskiner og køretøjer fra mærker så som Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev.

Med dette brede sortiment af maskinel er ProTruck A/S altid sikre på at kunne dække et hvert behov i din virksomhed uanset opgavernes type og omfang – fra fleksibel palle håndtering til effektiv og sikker transport af tungt gods, for eksempel containere.

Du kan læse mere om ProTruck A/S og virksomhedens produkter og ydelser på https://www.protruck.dk/brugte-maskiner/brugte-gaffeltruck-stablere-rech-truck-terminaltraktorer-sakselifte-lifte-sidelaessere-fejemaskiner/ 

Flere nyheder