Den her dør kan lige være din hjælper

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har sat dig udenfor, fordi det er godt vejr, og her sidder du og nyder tilværelsen, men der er noget, som der kommer til at genere dig lidt.

For solen var gået bag en sky, da du satte dig ud, men det gjorde ikke noget, for temperaturen var helt perfekt, men når solen nu kommer frem igen, så er det bare ved at blive lidt for varmt.

Men du har ingen parasol, og din kasket yder kun skygge til øjnene, og du vil gerne have noget, der kan dække lidt mere.

Så får du en genialt idé, at du begynder at se efter løsningsmuligheder, for den viser sig at være lige bag dig fra der, hvor du kom ud på terrassen: Døren fra https://klarvinduer.no/dorer/terrassedorer .

Du kan nemlig bruge den dør til at åbne op, så den kan give dig skygge, mens du er herude, og så er det bare med at sætte en dørstopper fast eller på anden måde gøre, at døren forbliver åben.

døre

Den her dør gavner dig i mere end én forstand

Og det praktiske er også, at du kan “indstille” døren efter, hvor åben eller lukket den skal være, så du kan få meget eller lidt skygge, så du ikke behøver rykke dig for meget rundt.

Så når solen bevæger sig over himlen, så kan du åbne eller lukke døren mere, så den passer til forholdene – det er faktisk noget nemmere, end hvis man skulle indstille en parasol!

Dog er det kun muligt at være en enkelt person bag døren, så du er den heldige her.

Men du opdager også, at døren kan tjene dig med et andet praktisk formål senere på aftenen, da solen er ved at gå ned, og det blæser lidt op: Den kan give læ.

Så længe døren er sat, så den ikke smækker i, så kan den nemlig også give dig læ.

Flere Nyheder